Kartica poverenja

Connectur@ kartica poverenja je sjajna prilika da kupujete u Vašoj odabranoj apoteci, sada sa dodatnim pogodnostima. Pored redovnih popusta o kojima se možete informisati u samim apotekama, dodatno smo za Vas pripremili i osmislili posebne akcije. Mislimo na Vas na dan žena, kada počinje leto i spremate se za putovanja, informišemo Vas o važnim datumima kao što su Međunarodni dan Deteta, Međunarodni dan zdravlja, mesec Pravilne ishrane kao i na mnoge druge koji će Vas podsetiti koliko je zdravlje važno….

Za svaki od datuma ubeleženih u našem akcijskom kalendaru zdravlja nagradićemo Vas popustima na posebno odabran i pripremljen asortiman u Vasoj Connectur@ apoteci.

I ne zaboravite da pitate svog farmaceuta za sve pogodnosti uz Connectur@ karticu poverenja!

kartica-poverenje-770x150px

Kako do kartice poverenja?

Pravo na karticu poverenja ima svako ko odluči da kupuje u Connectur@ apoteci. Ukoliko je apoteka obeležena znakom Connectur@ kartice poverenja ljubazni farmaceuti će Vam prilikom prve kupovine izdati privremenu karticu. Svoju privremenu karticu koristite nesmetano sve dok je ne zamenite trajnom koja će Vam stići na kućnu adresu.

Ukoliko već niste dođite u apoteku po Vašu karticu poverenja!