Online izdanje - Saveti za zdrav život i lep izgled čekaju vas u online izdanjima. detaljnije ->>

NEOVADIOL – NAPUNITE KOŽU MLADOŠĆU

15.10.2015

Može li nega da umanji uticaj menopauze na koži? Vichy predstavlja inovaciju u vidu kompenzacione kozmetike koja obnavlja mladalački izgled kože i deluje na tri vidljive posledice menopauze na koži: osećaj gustine, preoblikovane crte lica i blistavost tena. Kompenzacioni kompleks Neovadiol predstavlja novu generaciju kozmetike koja, jedinstvenim i pažljivo odabranim aktivnim sastojcima u obliku kozmetičkog kompleksa, uz dva proizvoda u obliku napredne obnavljajuće dnevne nege i naprednog obnavljajućeg koncentrata, koži vraća mladalački sjaj.
19. Neovadiol

IDEALNA KOŽA ZA ŽENE U ZLATNIM GODINAMA

Hormonsko starenje i menopauza predstavljaju veliku promenu za kožu. Nakon 50. godine, delovanje hormona je usporeno. Istovremeno su moguće nuspojave u obliku napada vrućine, nesanice i laganog povećavanja telesne težine. Promene hormonskog delovanja takođe utiču na način starenja kože, njenu gustinu i elastičnost. Uprkos promenama, žene i dalje žive dinamično, i zato nema razloga »za pauzu u menopauzi«. Čak i koža, uz odgovarajuću negu, može očuvati mladalački izgled. Dobro raspoloženje žena često je povezano sa dobrim izgledom, pa je neophodno ograničavati vidljive znakove starenja kože. Kako?

14 GODINA ISTRAŽIVANjA: KOMPENZACIONA KOZMETIKA

Vichy je pionir na području kozmetike namenjene ženama u menopauzi. Poslednja inovacija – kompenzaciona kozmetika, predstavlja rezultat 14 godina istraživanja uticaja menopauze na kožu i brojnih kliničkih studija u kojima je proveravana efikasnost delovanja kompenzacionog kompleksa na kožu u menopauzi. Ime napredne obnavljajuće nege i nove linije proizvoda je Neovadiol – kompenzacioni kompleks.

KOMPENZACIONI KOZMETIČKI KOMPLEKS

Vichy prvi put predstavlja kompenzacioni kozmetički kompleks koji udružuje sledeće aktivne sastojke:

  • PRO-XYLANE: ključni aktivni sastojak linije proizvoda Neovadiol, sada u većoj koncentraciji. Dokazano deluje na čvrstinu kože, debljinu epidermisa, ujednačenost kože i smanjenje pigmentacijskih fleka.
  • HYDROVANCE + HEPES: deluju na hidrataciju i teksturu kože.
  • HEDIONE: derivat jasmonske kiseline koji pospešuje proizvodnju lipida kojima ponovno opskrbljuje kožu.
  • REMINERALIZUJUĆA VODA VICHY: podstiče obnavljanje i jačanje kože, te njeno opskrbljivanje mineralima.

Kompenzacioni kozmetički kompleks deluje na 3 vidljive posledice menopauze na koži. Osećaj gustine kože: slojevi kože ponovno dobijaju punoću i čvrstinu. Preoblikovane crte lica: crte lica su izraženije. Ponovo su prisutni sjaj i ujednačen ten.

KOMPENZACIONI KOMPLEKS NEOVADIOL dostupan je u dve inovativne nege koje osiguravaju udobnost i svežinu kao i komplementarno delovanje na vidljive posledice menopauze na koži. Napredna obnavljajuća nega – kompenzacioni kompleks Neovadiol dostupna je u teksturi za normalnu do mešovitu kožu koja sa teksturom sveže gel-kreme koži pruža udobnost i trenutni sjaj, zahvaljujući prisustvu belih mikro bisera. Napredni obnavljajući koncentrat – kompenzacioni kompleks Neovadiol predstavlja novu generaciju nege koja udružuje koncentrat za svežinu i koncentrat sa zlatnim mikro biserima za blistavost kože.