20. OKTOBAR – SVETSKI DAN BORBE PROTIV OSTEOPOROZE
01.10. – 31.10.2019.

LADY TERMO AVE PATCH

LADY TERMO AVE PATCH - Grejući flaster koji olakšava menstrualne tegobe, izuzetno lak za nesmetano korišćenje.

VENOLITE AVE PATCH

VENOLITE AVE PATCH - Hidrogelni flaster (na bazi vode) koji se preporučuje za tretiranje bola i osećaja težine u nogama izazvane venskom insuficijencijom.

GLUCOSAMIN COMPLEX

GLUCOSAMIN COMPLEX - Sadrži kombinaciju 4 osnovna delujuća principa koja se koriste kao pomoć kod otežane i bolne pokretljivosti zglobova: glukozamin sulfat, hondroin sulfat, MSM i hijaluronska kiselina, koji su značajni za procese obnavljanja i formiranja hrskavice, pokretljivosti zglobova, kao i njihovu regeneraciju. Dostupan u obliku kapsule, praška i gela.

COLLAGENFIX DIRECT kesice

COLLAGENFIX DIRECT kesice - Tečni kolagen za peroralnu primenu; smanjuje bol u zglobovima i poboljšava njihovu pokretljivost, dovodi do usporavanja nastanka degenerativnih promena u zglobovima prouzrokovanih starenjem ili prekomernim opterećenjem.

PROTECT OSTEOVIT D3 tablete

PROTECT OSTEOVIT D3 tablete - Značajnu ulogu ima u održavanju nivoa kalcijuma u telu i naročito je važan u razvoju skeleta i mineralizaciji kostiju i zuba, tokom detinjstva i adolescencije.

VIUSID

VIUSID - Za povećanje odbrambenih sposobnosti organizma; doprinosi njegovom opštem jačanju; dostupan u kesicama i u obliku sirupa.

AVE IMMUNOAVE kapsule

AVE IMMUNOAVE kapsule - Poboljšava opšte stanje organizma i otpornost organizma na spoljašnje uticaje.

AVE VIT D kapi

AVE VIT D kapi - Dodatak ishrani koji pomaže za izgradnju kostiju i zuba, omogućava normalnu mišićnu funkciju, potpomaže pravilan razvoj mozga, kongitivnih i mentalnih funkcija.

AVE MG PLUS B6 tablete

AVE MG PLUS B6 tablete - Dodatak ishrani koji pomaže kod prevencije osteoporoze, sprečava razdražljivost i depresiju, pomaže u periodu trudnoće i dojenja, pomaže kod stresa, napetosti i kardiovaskularnih tegoba, smanjuje grčeve, ublažava glavobolje.

BLUE CAP

BLUE CAP - Efikasno ublažava svrab, crvenilo i neguje osetljivu kožu glave i tela. Dostupan u obliku šampona, spreja, kreme i kupke.