Online izdanje - Saveti za zdrav život i lep izgled čekaju vas u online izdanjima. detaljnije ->>

ZAŠTITITE KOŽU ZIMI UZ LA ROCHE-POSAY

03.12.2015

Tokom zime niska relativna vlažnost vazduha uzrokuje gubitak vlažnosti i isušivanje kože. Vetar, niske temperature, zimska odeća intenziviraju suvoću kože i čine je osetljivom, ispucalom i često se javlja osećaj neprijatne zategnutosti. Vrlo je bitno više puta dnevno na kožu, naročito na lice i usne, nanositi hidratantne proizvode kako bi se sprečio transepidermalni gubitak vode. La Roche-Posay predstavlja posebne proizvode za negu kože kako bi koža u svim uslovima ostala zaštićena, nahranjena i zdrava.

Čak i najzdravija koža, izložena niskim temperaturama zimi, traži dodatnu negu, obnovu i zaštitu. Hladan vetar i izloženost niskim temperaturama uzrokuje pucanje kože, duži boravak u zagrejanom prostoru isušuje kožu, a osetljiva koža zimi postaje dodatno nadražena i sklona crvenilu i peckanju. U ovim zimskim uslovima, kada naše ruke i lice najčešće stradavaju La Roche-Posay proizvodi omogućuju posebnu negu koja pruža osećaj prijatnosti, umiruje suvu i osetljivu kožu i oslobađa je osećaja bola.

ZA SUVU I OSETLjIVU KOŽU

1

Problem: koža koje je suva tokom cele godine, u zimskom periodu može biti pojačano suva kao posledica oštrog vetra, niskih temperatura i boravka u zagrejanim prostorima. U tim uslovima često je prisutan svrab kože, osećaj neprijatnosti i zatezanja.

NUTRITIC INTENSE nega za suvu i osetljivu kožu odlikuje bogata i izuzetno hranjiva tekstura: istovremeno je kompaktna i upijajuća u kontaktu sa kožom. Na dodir je slična balzamu; bogata, ali i vrlo prozračna. Čudesno kremasta, a istovremeno na koži ne ostavlja osećaj masnoće. Balzam se delikatno stapa sa kožom, pretvarajući se u osvežavajuću teksturu, koja se trenutno upija u kožu, stvarajući osećaj prijatnosti i nemasni film, kao stvoren za svakodnevni život.

ZA OŠTEĆENU, OSETLjIVU I NADRAŽENU KOŽU

2

Potencijalna oštećenja kože zapravo su deo svačije svakodnevnice. Bilo da je reč o bebama ili odraslim ljudima, svi smo izloženi nezgodama poput ogrebotina i površinskih opekotina ali zimi se posebno ističe problem nadražene ili ispucale kože.

CICAPLAST BAUME B5 je umirujući balzam koji višestruko obnavlja kožu i pruža dvostruko delovanje: trenutno umiruje kožu,a zatim je štiti i podstiče na zarastanje. Optimalno je rešenje za nadraženu ili ispucalu kožu, umiruje osećaj žarenja na koži odraslih i može se nanositi na telo, lice i usne. Tekstura je bogata, nemasna i nelepljiva, pa je oštećeni deo kože trenutno obnovljen i umiren sa vraćenim osećajem prijatnosti. Primeren je za celu porodicu: bebe, decu i odrasle.