Online izdanje - Saveti za zdrav život i lep izgled čekaju vas u online izdanjima. detaljnije ->>

Zaštitite svoju kožu La Roche-Posay transparentnim sprejem

17.08.2015

ANTHELIOS XL

S termalnom vodom La Roche-Posay

Anthelios XL, linija proizvoda za zaštitu od sunca koju preporučuju dermatolozi širom sveta, ovog leta je predstavila ANTHELIOS XL transparentni sprej za lice i telo SPF 50+. Jedinstvenost transparentnog spreja je u njegovoj nevidljivoj, svežoj i ultra laganoj teksturi koja osvežava i hidrira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bele tragove na koži. Lagana maglica brzo se upija i omogućava suv i nevidljiv efekat. Zbog svojih jedinstvenih karakteristika, proizvod je idealan za osobe u potrazi za visokom UVA i UVB zaštitom sa jednostavnim nanošenjem, prilikom aktivnog odmora u letnjim mesecima.

15. LRP Anthelios XL sprej

Iako je sunce neophodno za život, preterano izlaganje može trajno naštetiti našoj koži ali i zdravlju. Zbog toga je nužno voditi računa o vremenu provedenom na suncu i pravovremeno zaštititi kožu od štetnih sunčevih zraka. Koža je naš najveći organ kojeg najbolje štitimo ukoliko znamo čemu ju svakodnevno izlažemo i na koji način uticaj štetnih faktora, poput UV zraka, svesti na najmanju moguću meru. UVB zraci (B kao bolne opekotine) podstiču tamnjenje, ali su takođe i glavni uzrok opekotina na koži. UVA zraci (A kao alergije ili anomalije) su štetniji od UVB zraka jer iako ne uzrokuju bol, prodiru duboko u kožu. Ne osećamo ih, ali ostavljaju vrlo štetne posledice poput alergije na sunce, poremećaje pigmentacije i ubrzavaju starenje kože. Ova se oštećenja, kratkoročno i dugoročno, mogu sprečiti upotrebom proizvoda sa vrlo visokom zaštitom od sunca čiji sastav sadrži pojačani sistam filtera protiv UVA zraka.

Linija proizvoda ANTHELIOS XL jedinstvena je po tome što pruža koži izrazito
visoku UV zaštitu sa zaštitnim faktorom 50+, a koja je pogodna za sve tipove kože. Sadrži novu generaciju sistema filtera pod nazivom MEXOPLEX® posebno namenjenih koži osetljivoj na sunce. Nudi visoku efikasnost protiv UVB i UVA zraka u minimalističkim formulama bez kompromisa tolerancije. Efikasnost je potvrđena sa 24 kliničke studije.

ANTHELIOS XL transparentni sprej za lice i telo SPF 50+ karakteriše nevidljiva, sveža i ultra lagana tekstura koja osvežava i hidrira kožu. Ne ostavlja bele tragove na koži jer se lako raspršuje bez obzira u kom položaju se nalazi. Lagana maglica brzo se upija i pruža suv i nevidljiv efekat. Zaštitno sredstvo potrebno je naneti neposredno pre izlaganja suncu, kao i često i bogato obnavljati nanošenje kako bi se održala zaštita, posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja peškirom. Proizvod je hipoalergen i ispitan pod dermatološkim nadzorom.
Osim transparentnog spreja za lice, linija Anthelios XL proizvoda za telo podrazumijeva i Anthelios XL SPF 50+ baršunasti losion te Anthelios XL SPF 50+ sprej.